PANNA! Magazine thuisblijfpakket

Speciaal voor de kleintjes die nu thuis blijven: het PANNA! magazine Thuisblijfpakket.

Laat ze geen moment vervelen met de drie nieuwste edities van het leukste voetbalmagazine van Nederland. Je hoeft er de deur niet eens voor uit, wat je bestelt jouw pakket natuurlijk gewoon via onze webshop.

PANNA!

Met een PANNA! abonnement ontvang je maandelijks het coolste voetbalblad van Nederland voor voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Wat dacht je van Lasse Schöne die uitlegt hoe je een zwabberbal schiet? Of interviews met Virgil van Dijk, Lieke Martens en de Prenkmeister?! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Voordelen voor abonnees

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen: Hier vind je alle aanbiedingen voor PANNA!-abonnementen. Zo kun je kiezen voor kortingen of leuke welkomstgeschenken. Wil je hét jeugdvoetbalblad van Nederland cadeau doen? Bekijk dan dit overzicht. Het cadeau-abonnement loopt automatisch af.
PANNA! jaarabonnement met gratis welkomstcadeau
€ 44.95
PANNA! Magazine plus ELF Voetbal jaarabonnement
€ 87.45
Halfjaar abonnement op Panna! Magazine (6 edities)
€ 24.95

Liever losse nummers bestellen?

PANNA! Magazine Thuisblijfpakket
€ 11.00
PANNA! 46
€ 5.50
PANNA! 49
€ 5.50
PANNA! 47
€ 5.50
PANNA! 48
€ 5.50
PANNA! Lente Doeboek
€ 6.50
PANNA! Voetbalagenda 2020/21
€ 12.95
PANNA! 45
€ 5.50
PANNA! Winterdoeboek
€ 6.50