×

PANNA! Magazine

Welkom bij PANNA! Magazine!

PANNA! Magazine is het dikste, leukste, coolste, grappigste en mooiste voetbaltijdschrift voor kinderen! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Een voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Leesvaardigheid verbeteren op een leuke manier en op papier: goed voor het verminderen van schermtijd dus!

In PANNA! Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen, en krijgen ze tips van stervoetballers uit de Eredivisie! Volop aandacht voor binnen- én buitenlands topvoetbal! PANNA! Magazine: leerzaam én leuk!

PANNA! 50

Cinquanta, Fünfzig, Fifty, cincuenta: vijftig dus. Het is feest bij PANNA! De vijftigste is er! Weer een superleuk nummer met interviews met Ajax-aanwinst Antony, vader Steven Bergwijn over zijn zoon Steven Bergwijn, Vitesse-toptalent Jesaja Mustapha, een quiz met Mark van der Maarel, Orestis Kiomourtzoglou geeft tips over ballen onderscheppen en waarom is Steven Berghuis de beste speler van Feyenoord?

Abonnement op PANNA!

Jouw voordeel bij een abonnement

  • Elke maand een nieuwe PANNA!
  • PANNA! op je tablet of smartphone lezen
  • Goedkoper dan losse PANNA!'s
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)
  • Een gratis welkomstcadeau*
* Bij een jaarabonnement
Neem een abonnement

Nu te koop in de shop

PANNA! 50

PANNA! Voetbalagenda 2020/21

Ga naar onze webshop!

Overige merken van PANNA!